Skocz do zawartości

Sposoby mocowania kabli

26 odpowiedzi w tym wątku

#21 dvbt

Wtajemniczony

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 124 Postów:

Napisany 27 lipiec 2010 - 22:20

Dla mnie temat smieszny "Sposoby mocowania kabli " i przyklejony autor chyba ma znajomoasci z włascicielem forum lub nie radzi sobie z prostymi sprawami. jak ktos nie umie kabla przymocowac to niech sie nie bierze za wifi bo sobie nie poradzi.
  • +
  • -
  • 0

#22 kamil21ino

Specjalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1004 Postów:
  • Zainteresowania:Komputery , filmy , muzyka , sieci Wi-Fi , i wszystko co jest ciekawe i czym można się zająć ;)

Napisany 27 lipiec 2010 - 23:24

Kiedyś wparowałem na dach miałem ze sobą wszystko co musiałem mieć ale cóż jak to w przyrodzie nic nie ginie i niczego nie powinno zabraknąć ale pecha i zabrakło mi izolacji :]
No ale miałem takie fajne spodnie przy których były takie fajne sznurki sad.gif

No to cóż nie chciało mi się schodzić z dachu oderwałem sznurki od spodni i do tej pory trzyma jak ta lala biggrin.gif

Dodam że to już rok :]
  • +
  • -
  • 0

#23 dvbt

Wtajemniczony

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 124 Postów:

Napisany 28 lipiec 2010 - 06:20

zrob fotki bedzie mozna dodac na uryne lub jak sie nie robi sieci wi-fi
  • +
  • -
  • 0

#24 kamil21ino

Specjalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1004 Postów:
  • Zainteresowania:Komputery , filmy , muzyka , sieci Wi-Fi , i wszystko co jest ciekawe i czym można się zająć ;)

Napisany 28 lipiec 2010 - 11:51

Weź ignor dla ciebie czubku !!! :-/
Nie wiem po co się w ogóle wypowiadasz jak nie wiesz o co chodzi. Czasami myślę że nie wiesz w ogóle o co chodzi powinni ci dać bana na forum bo sam nie wiesz co piszesz :-/

• +
  • -
  • 0

#25 dvbt

Wtajemniczony

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 124 Postów:

Napisany 28 lipiec 2010 - 20:50

mam swoje zdanie i moge je wyrażac pamietaj ze ludzie maja rózne punkty widzenia, powinienes akceptowac także moje zdanie. nie naruszyłem reguloaminu wiec nie wiem za co zawieszac mi konto , no chyba ze znowu ktos ma wtyki lub nie przestrzega regulaminu forum.

Sznurki od spodni sa do spodni, nie polecam zbyt czesto stosowac bo mozna przywyknąć i zamiast cybantem, anteny wiazać sznurkiem mysle ze tez rok bedzie wisiec.
  • +
  • -
  • 0

#26 Wifiman

Technik

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1344 Postów:
  • Zainteresowania:IT , Teleinformatyka

Napisany 16 sierpień 2010 - 18:19

CYTAT(dvbt @ środa, 28 lip 2010 - 22:50) <{POST_SNAPBACK}>
moje zdanie. nie naruszyłem reguloaminu

naruszyłeś...
  • +
  • -
  • 0
[URL=http://www.pingtest.net]Dodaj obrazekDodaj obrazek[/url]

#27 DOM!N

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 5 Postów:

Napisany 15 wrzesień 2010 - 11:59

QUOTE (Bartek4796162 @ wtorek, 13 paź 2009 - 19:38) <{POST_SNAPBACK}>
ja tam samowulkanizującą końcówki owijam, ale po paru latach taśma pęka i prześwitują końcówki sad.gif a kable to spinam czarnymi opaskami, czarne opaski mają to do siebie że jak zepniesz to nawet 10 lat i nic się im nie dzieje smile.gif

ja sam używam samowulkanizouącej ponieważ polecił mi ją specjalista od sieci, podobnież zwykła tylko pozornie jest szczelna a w rzeczywistości trzyma pod spodem wilgoć.
Samowulkanizująca jest świetna tylko trzeba pamiętać o jednym nie naciągaj jej za mocno bo później w wyniku samonaprężenia ona może pęknąć
  • +
  • -
  • 0