Wszelkie pytania z cyklu: mam neostrade i jak się połączyć proszę kierować na forum.neostrada.info
To jest forum o WIFI :!:
Pytania dotyczące Neostrady, Net24, Chello itp.
Rozpoczęty przez skynet, 28-12-07, 19:11
9 odpowiedzi w tym wątku
Napisany 28 grudzień 2007 - 19:11
Napisany 23 lipiec 2008 - 12:36
mam Netie, modem ADSL oczywiscie itd. znalazlem ostanio na strychu access point d-link dwl 900 ap+, ma wejscie LAN tylko. rozumiem ze nie mam jakiejkolwiek mozliwosci stworzenia sieci WIFI w domu, poniewaz nie mam gdzie wsadzic kabla telefonicznego to raz a dwa nie ma on wbudowanego modemu tak? prosze o pomoc
Napisany 22 listopad 2008 - 14:18
Witam chciałbym kupić ten oto router:
http://allegro.pl/item480819468_linksys_wr...int_router.html
Ale mam kilka pytań:
1.czy uda mi sie do niego podłączyć modem od net24(Thomson speedtouch 330) ?
2.Czy bez problemu będę mógł podłączyć ten router do komputera stacjonarnego kablowo?
3.Czy dzięki wbudowanemu Access Point-owi będę mógł połączyć się z internetem w PSP slim?
4. co sądzicie o tym Linksysie czy to dobry wybór? a może polecicie mi coś lepszego do net24?
http://allegro.pl/item480819468_linksys_wr...int_router.html
Ale mam kilka pytań:
1.czy uda mi sie do niego podłączyć modem od net24(Thomson speedtouch 330) ?
2.Czy bez problemu będę mógł podłączyć ten router do komputera stacjonarnego kablowo?
3.Czy dzięki wbudowanemu Access Point-owi będę mógł połączyć się z internetem w PSP slim?
4. co sądzicie o tym Linksysie czy to dobry wybór? a może polecicie mi coś lepszego do net24?
Napisany 22 listopad 2008 - 14:42
było użyj szukaj!
[Pamiętaj, że w tej samej chwili, kiedy mówisz: "Poddaję się", ktoś inny, oceniając tę samą sytuację, mówi: "O rany, ale okazja".]
Napisany 22 listopad 2008 - 15:16
Nabiłeś sobie tylko posta a już mogłeś mi pomóc ...
o tym konkretnym routerze nie znalazlem takich informacji;/
o tym konkretnym routerze nie znalazlem takich informacji;/
Napisany 22 listopad 2008 - 15:19
ten modem jest bodajże USB, więc potrzebujesz dowolnego routera ADSL lub ten router co masz z osobnym modemem .... byly na forum juz jakies routery WiFI ADSL... bodajże tp-link td w8901g oraz linksys wag200 czy jakos tak, Szukaj ! :]
[Pamiętaj, że w tej samej chwili, kiedy mówisz: "Poddaję się", ktoś inny, oceniając tę samą sytuację, mówi: "O rany, ale okazja".]
Napisany 22 listopad 2008 - 15:31
Czyli ten który chcę kupić nie będzię pasował do net24?
tak to modem usb.
tak to modem usb.
Napisany 22 listopad 2008 - 15:37
jeżeli dokupisz do niego modem to będzie pasował
Napisany 23 listopad 2008 - 16:06
temat zamykam bo co do możliwości czy da się do net24 podpiąc czy nie to juz nie to forum a czy nada się do podłaczenia do modemu to już było więc...
Dobranoc
Dobranoc
Motto ISP: czy się siedzi czy się leży abonament się należy :-)

Ten temat jest zamknięty